ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών οι εργαζόμενοι του αποτελούν την κινητήρια δύναμη που τον καθιστούν ένα από τα πιο φημισμένα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο για τη λειτουργία και την επιχειρηματική του αριστεία.

Οι άνθρωποι μας είναι άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι καταδεικνύουν υψηλό επίπεδο προσωπικής απόδοσης και μοιράζονται τις αξίες μας:

- Υπευθυνότητα
- Αποτελεσματικότητα
- Κοντά στον πελάτη
- Σεβασμός
- Ομαδικότητα

Σας παροτρύνουμε να υποβάλετε την αίτησή σας, παρ’ όλο που δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή. Το βιογραφικό σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που υπάρξει θέση ανάλογη των προσόντων σας.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί "Αποστολή βιογραφικού", θα βρείτε ορισμένους ενδεικτικούς τομείς και ειδικότητες, για τους οποίους μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας. Σε περίπτωση που θέλετε υποβάλετε αίτηση για τομέα που δεν αναφέρεται, παρακαλούμε επιλέξτε "Other" και προχωρήστε με την αίτησή σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, συνιστούμε ιδιαίτερα να συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση συνοδευτική επιστολή στην οποία θα αναφέρεται το πεδίο εργασίας που σας ενδιαφέρει.

Υποβολή Βιογραφικού

Όλες οι αιτήσεις αντιμετωπίζονται με πλήρη εχεμύθεια.