ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Χωρος Δημιουργικης Απασχολησης Παιδιων

Ο ΔΑΑ κατανοεί άριστα τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών που ταξιδεύουν. Για αυτό δημιούργησε έναν ασφαλή και δημιουργικό χώρο για παιδιά, ο οποίος φτιάχτηκε σε συνεργασία με το Μη-Κερδοσκοπικό-Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και λειτουργεί και εποπτεύεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του.

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε παιδιά από 1,5 έως και 7 χρονών και τους δίνει τη δυνατότητα  ν’ απασχοληθούν δημιουργικά και με ασφάλεια μέχρι να έρθει η ώρα της πτήσης τους.

Ένας από τους δυο γονείς πρέπει να παραμένει στο χώρο μαζί με τα παιδιά και να έχει μαζί του τα ταξιδιωτικά έγγραφα της οικογένειας. Επίσης, για λόγους υγείας και ασφάλειας όλων των παιδιών είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην εισέρχονται στο χώρο παιδιά με γρίπη ή οποιαδήποτε άλλη ίωση.

O Παιδότοπος βρίσκεται στο 2ο όροφο του Κύριου Αεροσταθμού, σε περιοχή ελεύθερης πρόσβασης, δίπλα στον Εκθεσιακό χώρο του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι ώρες λειτουργίας του είναι 09:00 με 21:00.

Χωροι Περιποιησης Βρεφων

Με σκοπό την παροχή διευκολύνσεων σε παιδιά και γονείς, ο ΔΑΑ διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες και χώρους περιποίησης βρεφών, διαθέσιμους σε επιλεγμένα σημεία του αεροσταθμού (τόσο σε περιοχές ελεύθερης πρόσβασης, όσο και σε περιοχές για επιβάτες).

Αναζητήστε τους χώρους με την ειδική σήμανση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αερολιμένα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφικό υλικό ›

contact children
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδότοπος
Tηλ: (+30) 210 3532414
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 09:00-21:00