Παρασκευες... μετα μουσικης στο αεροδρομιο της Αθηνας!
Λεπτομέρειες
Επισκόπηση
Οι Gadjo Dilo έρχονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να μας «ταξιδέψουν» με Gypsy Jazz και Swing μελωδίες α λα ελληνικά.
Από τις 30 Μαρτίου 2026 έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (ΣΕΕ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για όλους τους υπηκόους τρίτων χωρών που ταξιδεύουν προς ή από τη Ζώνη Σένγκεν.
Ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις στη διαδικασία Διαβατηριακού Ελέγχου
Παρακαλούμε προσέλθετε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 2 ώρες και 30 λεπτά πριν την αναχώρησή σας, ώστε να ολοκληρώσετε έγκαιρα:
• το check-in
• τον έλεγχο ασφαλείας
• και τον έλεγχο διαβατηρίων
Προσοχή: Καθυστερημένη άφιξη στην πύλη μπορεί να οδηγήσει σε άρνηση επιβίβασης.
Το ‘Καθορισμένο Σημείο 2 για άτομα με αναπηρία και/ή μειωμένη κινητικότητα’, που βρίσκεται στον Προαστιακό Σταθμό, είναι προσωρινά μη διαθέσιμα λόγω εκτελούμενων εργασιών.
Οι Gadjo Dilo έρχονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να μας «ταξιδέψουν» με Gypsy Jazz και Swing μελωδίες α λα ελληνικά.