ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
SOFITEL AIRPORT HOTEL

Το ξενοδοχείο Sofitel 5* βρίσκεται απέναντι από το κτήριο του Κεντρικού Αεροσταθμού. Διαθέτει 345 ηχομονωμένα δωμάτια, 2 executive ορόφους, 13 σουίτες, 11 αίθουσες συναντήσεων, γυμναστήριο με εσωτερική πισίνα και σάουνα καθώς και τα εστιατόρια «Μεσογαία» με μεσογειακή κουζίνα και «Καράβι» με γαλλική gourmet διεθνή κουζίνα.

Το Sofitel Athens Airport βραβεύτηκε ως “Ομάδα της Χρονιάς 2011: Εξυπηρέτηση Πελατών - Front Line” από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Γεύσεις "Lunchphoria"!

Το Sofitel Athens Airport συμμετέχει στην βραβευμένη καμπάνια “Speak Athenian. Be an Athenian” του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και της Marketing Greece και συγκεκριμένα στην ενότητα του Ιουλίου “Lunchphoria”, σε ένα ταξίδι στον κόσμο των Ελληνικών γεύσεων. Προκειμένου να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο την Ελληνική κουζίνα, το Sofitel Athens Airport, προτείνει ένα ειδικό μενού τριών πιάτων στο εστιατόριο Μεσογαία (ειδική τιμή € 32 το άτομο) και δύο πιατέλες με Ελληνικούς μεζέδες για δύο άτομα στο μπαρ Άρτεμις, μία με θαλασσινά (€ 24,50 ανά πιατέλα) και μία με κρέατα (€ 26,50 ανά πιατέλα).

Contact - Accomodation
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sofitel Athens Airport - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Tηλ: (+30) 210 3544000
Fax: (+30) 210 3544444
Εmail: H3167@sofitel.com
Ιστοσελίδα: www.sofitel-athens-airport.com